ISO 22000

ISO 22000 is een wereldwijd erkende norm voor voedselveiligheidsmanagement die organisaties helpt om de veiligheid van voedselproducten te waarborgen gedurende de gehele voedselketen, van boerderij tot bord.

Ons certificeringsadvies omvat een grondige evaluatie van uw voedselveiligheidsprocessen en -systemen om te zorgen voor naleving van de ISO 22000 normen. We beginnen met een uitgebreide analyse van uw huidige voedselveiligheidspraktijken en identificeren gebieden voor verbetering om te voldoen aan de vereisten van de norm. Vervolgens begeleiden we u bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve voedselveiligheidsbeheersystemen, procedures en beleidslijnen die nodig zijn om aan de norm te voldoen. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het certificeringsproces, van planning en implementatie tot evaluatie en voortdurende verbetering.

Waarom is ISO 22000 certificering belangrijk?

Waarom is ISO 22000 certificering belangrijk? ISO 22000 certificering biedt tal van voordelen voor uw organisatie. Allereerst helpt het om de veiligheid van voedselproducten te waarborgen door mogelijke gevaren te identificeren, te beheersen en te voorkomen gedurende de hele voedselketen. Dit draagt bij aan het vertrouwen van consumenten in de veiligheid en kwaliteit van uw producten, wat essentieel is voor het behouden van klantenloyaliteit en het beschermen van uw merkreputatie. Daarnaast draagt ISO 22000 certificering bij aan het voldoen aan wettelijke en regelgevende vereisten op het gebied van voedselveiligheid, waardoor u juridische risico’s en boetes kunt vermijden. Bovendien versterkt ISO 22000 certificering de concurrentiepositie van uw organisatie door te voldoen aan internationale normen en verwachtingen van klanten op het gebied van voedselveiligheid.

Waarom u voor ons kiest

Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van voedselveiligheid en ISO-certificeringen. We begrijpen dat voedselveiligheid een complexe en gevoelige kwestie is die een zorgvuldige aanpak vereist. Daarom bieden we maatwerkadvies en begeleiding die is afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen van uw organisatie. Ons doel is om u te helpen bij het behalen van uw certificeringsdoelen op een efficiƫnte, effectieve en kostenefficiƫnte manier, met minimale verstoring van uw bedrijfsactiviteiten.

Kies voor ons ISO 22000 certificeringsadvies en waarborg de veiligheid en kwaliteit van uw voedselproducten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw certificeringsdoelen te bereiken en uw organisatie te positioneren als een leider op het gebied van voedselveiligheid.

Neem contact op

Verbeter de structuur van uw bedrijf

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij deze of andere ISO-uitdagingen?

Publikaartje

ISO/HKZ certificeringsadvies

Bezoekadres

Steenhouwerstraat 80
3194 AG Hoogvliet
Nederland

Kvk en Bank

Kvk-nummer: 90558782
IBAN: NL16 Knab 061448514

Openingstijden

Telefoon +318 540 163 76
Email: info@publikaartje.com
09:00 – 17:00