HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector)

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van zorginstellingen bij het behalen van HKZ-certificeringen, waaronder HKZ 143, HKZ 165 en HKZ 166.

HKZ 143 richt zich op de kwaliteit van de extramurale zorg, zoals thuiszorg en ambulante begeleiding. Deze norm stelt eisen aan onder meer de organisatie van zorgprocessen, de deskundigheid van medewerkers en de communicatie met cliënten.

HKZ 165 heeft betrekking op de kwaliteit van de woonzorgvoorzieningen voor ouderen. Hierbij wordt gekeken naar aspecten zoals veiligheid, hygiëne, cliëntgerichtheid en het waarborgen van de autonomie van bewoners.

HKZ 166 richt zich op de kwaliteit van de gehandicaptenzorg, waaronder instellingen voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking. Deze norm legt de nadruk op het bieden van persoonsgerichte zorg, het bevorderen van de zelfredzaamheid van cliënten en het waarborgen van hun welzijn.

Ons certificeringsadvies omvat een grondige analyse van uw zorgprocessen en -systemen om te zorgen voor naleving van de specifieke eisen van HKZ 143, 165 en 166. We begeleiden u bij het opstellen en implementeren van beleidslijnen, procedures en verbetermaatregelen die nodig zijn om aan deze normen te voldoen. Ons ervaren team van zorgprofessionals staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het certificeringsproces, van planning en implementatie tot evaluatie en voortdurende verbetering.

Waarom zijn HKZ-certificeringen belangrijk?

HKZ-certificeringen zijn cruciaal voor zorginstellingen om te laten zien dat ze voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid in de zorgsector. Ze bieden vertrouwen aan cliënten, patiënten en andere belanghebbenden dat de zorgorganisatie haar verantwoordelijkheden serieus neemt en zich inzet voor continue verbetering van haar dienstverlening.

Waarom u voor ons kiest

Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van kwaliteitsmanagement in de zorgsector en HKZ-certificeringen. We begrijpen de complexiteit van de zorgomgeving en zijn toegewijd aan het leveren van maatwerkadvies dat is afgestemd op de unieke behoeften van uw zorgorganisatie. Ons doel is om u te helpen bij het behalen van uw HKZ-certificeringsdoelen op een efficiënte, effectieve en kostenefficiënte manier, met minimale verstoring van uw zorgactiviteiten.

Kies voor ons HKZ-certificeringsadvies en laat uw zorgorganisatie excelleren in kwaliteit en veiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw HKZ-certificeringsdoelen te bereiken en uw organisatie te positioneren als een leider in de zorgsector.

Neem contact op

Verbeter de structuur van uw bedrijf

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij deze of andere ISO-uitdagingen?

Publikaartje

ISO/HKZ certificeringsadvies

Bezoekadres

Steenhouwerstraat 80
3194 AG Hoogvliet
Nederland

Kvk en Bank

Kvk-nummer: 90558782
IBAN: NL16 Knab 061448514

Openingstijden

Telefoon +318 540 163 76
Email: info@publikaartje.com
09:00 – 17:00